De momenten van Bart Struyf

 

 Beste feest van 2016? 

Masked – coole samenwerking, coole setting/locatie en om ook daar kansen te bieden aan jonge in house organisatoren.

Beste moment in Zappa?

Het concert van Bouncing Souls. Eén van de eerste shows van HeartBreakTunes in Zappa. Toont het potentieel van de zaal om ook concerten te doen. Anderzijds nostalgische band die ik als tiener regelmatig live zag spelen in Lintfabriek, Biebob, …

Beste moment in Kavka?

4 jaar You On Stage  - Mijn eerste kennismaking met YOS. Heel tof om te zien hoeveel jong mensen hier hun eerste stappen op een woordpodium wagen. Ook de combo van word/poëzie/rap/muziek/Comedy/open mic… it works for me. Een platform bieden is één ding, maar zo’n veilige setting creëren en dat met veel warmte, is uitzonderlijk.

Meest frustrerende moment?

Concert Fresku op Urban ID’s – Helaas haalde het topconcept van Urban ID’s niet de beoogde opkomst. Desalniettemin deed Fresku de keet echt ontploffen. Dan denk je, f*ck, hier moest een volle zaal staan…

Meest inspirerende moment

Concert Ado El Ado op de receptie ‘Later als ik jong ben’ van Formaat. – Jonge rapper, veel meegemaakt, positief verhaal, hoop, warm, inspirerend.

Grappigste/raarste moment?

Hallyu Wave van de K-pop Society – Een Koreaans event in Kavka, even bizar als hip. Gillende Koreaanse Karaoké tieners, gillende Koreaanse tienerdans, gillende Koreaanse tienerpopshows en liefst allemaal door elkaar.

Waar kijk je naar uit in 2017? 

Releaseconcerten van platen van coole Antwerpse bands!