De momenten van Michelle Vosters

Beste concert en/of feest van 2016? 

Black Flower in deStudio, Lucy + Etapp Kyle op Hertz, Nicolas Jaar AB, DJ SO/Stingray/Steevio + Suzy B/Leafar Legov + Konstantin + map.ache op Nachtdigital, donderdagnacht Querfeld op Fusion Festival, die trompetspeler 's nachts op Consienceplein die ene nacht en jazz-jam in Brunnenpassage.

Beste moment in Zappa?

Ongetwijfeld de vrijwilligersvergadering met ping pong. Eigenlijk zit ik er veel te weinig!

Beste moment in Kavka?

Om de zoveel tijd beseffen hoe'n coole onthaalploeg me omringt, Stadsklap die de hele wereld bij ons binnenbrengt, afsluit seizoen voor zomer met limbo, Kavka Jammings en Cinema Kavka die zot goed lopen, de vette expo's die we dit jaar in onthaal hebben gehad, ....Te veel om op te noemen.

Meest frustrerende moment/verdrietigste moment?

Te weinig tijd voor Kavka Doen (het workshopplatform van Kavka),  collega's die andere wegen kozen dit jaar maar ook mensen die bellen en zeggen: "KWILEENZAAL" terwijl ik ze toch soms iets vriendelijker verwacht.

Meest inspirerende moment?

Elke keer als ik een rondleiding geef aan bezoekers en ze vragen: "Wat doen jullie allemaal?", weer beseffen hoeveel, hoe waardevol en hoe vet Kavka wel niet is. Frank DB die ons duidelijk maakt dat niet elke dag een 10 op 10 moet worden maar dat je 's ochtends bij het wakker worden beter denkt: awel, vandaag ik ga ik voor een 7 op 10! En dan valt het vaak beter mee dan verwacht.

Grappigste/raarste moment?

Toen ik een danszaal had verhuurd voor een uit de hand gelopen kinderfeest ( ! we doen géén kinderfeesten meer ! ) en ik telefoon kreeg in het weekend dat ze binnen aan het frituur spelen waren. En natuurlijk Jasper Moonen & Lio Degrauwe die me meermaals liet bulderen van het lachen.

Waar kijk je naar uit in 2017/ tipje van de sluier? -

Om nog t.e.m einde juni 2017 er met jullie en het hele Kavkateam voor mij een voorlopig laatste vette seizoen van te maken want ik heb besloten een ander avontuur aan te gaan. In de zomer vind je mij in Portugal om het performance/art installationsluik op een nieuw festival vorm te geven. Vanaf september trek ik de weide wereld in om voor onbepaalde tijd eens te gaan kijken hoe het elders is. Mijn route zal gevormd worden door van creative space tot creative space te gaan. Tips altijd welkom! Eerste stop is waarschijnlijk Japan.