De momenten van Robin Groenen

Beste concert van 2016?

Het Bouncing Souls concert van HeartBreakTunes in Zappa. Het optreden zelf was super goed en het was ook de eerste keer dat onze grote zomerinvesteringen tot hun recht kwamen bij een concert. Die combinatie maakte het volledig af voor mij.

Beste feest van 2016? 

Moeilijke keuze! Wat Zappa betreft was het weer een jaar vol met toppers als ’t Vettigste Feestje, Baksteen, Mutant Madness, Dag van de Leerkracht,… En dan daarnaast de hele beweging in de dub/dancehall/reggae scene met shows als Eek-A-Mouse en Ward21. Cool om te zien. Toch ook een speciale vermelding voor de Antwerp Beerpong Cup. En dan vergeet ik er vast nog een hele hoop die dik de moeite waren! 

Beste moment in Zappa?

Het feit dat iedereen enorm hard in Zappa gelooft. Het is een zaal met heel veel potentieel en mogelijkheden. En ik wil hier ook even een shout out doen naar alle vrijwilligers (PV’s, tappers, techniekers,…) die afgelopen jaar in Zappa hebben gewerkt. Zij zorgen ervoor dat er goede momenten kunnen zijn.

Meest frustrerende moment?

Het gebeurt altijd wel eens dat er via miscommunicatie wat dingen vergeten worden. Intern, bij vrijwilligers, bij organisaties,… Het zijn allemaal mensen. Maar dat kan wel even het een en het ander op zijn kop zetten.

Meest inspirerende moment?

Hoe het Kavkateam altijd weer voor iedereen klaarstaat. En dan heb ik het zeker niet alleen over het personeel.

Grappigste/raarste moment?
Dat valt al meer onder de norm ‘dagelijkse kost’

Waar kijk je naar uit in 2017?

Er staat weer een hele hoop te gebeuren in 2017. Vaste organisatoren, nieuwe organisatoren, optredens, feesten,… Het belooft weer dik de moeite te worden! Hou zeker en vast de kalender in de gaten.